Underbara bröllopsfotografier

I dag skriver vi om bröllopsfoton, som kan se ut på de mest varierande sätt – beroende på om en är en våghalsig äventyrare, från Dalarna eller bara riktigt, riktigt kär.

munmotmun.seI en artikel i Expressen kan vi skåda hur ett nygift par fotas på en snäv klippavsats, drygt hundra meter över marken, invid ett stup. Det handlar om bröllopsfoton som inte liknar några andra, och paret får helt enkelt bilder som de garanterat aldrig kommer att glömma. Även om paret är skyddat med livlinor och säkerhetsanordningar till och från avsatsen med för fotograferingen är det dramatiska bilder som en kan skåda i artikeln. Svindlande vackert blev det i alla fall, när paret på sin favoritklippa är förevigade i ett antal foton en hårsmån från döden, klädda i klassiska bröllopskläder med vid skrud och stilig kavaj, med en stor bukett gröngula, grönskande blommor.

Ja den som vill kan nog lätt tänka utanför de traditionella ramarna när det kommer till vigslar och bröllop med tillhörande fotografering, kanske framkalla bilder online också är den smidigaste vägen att gå sedan när bilderna är tagna, vare sig det är via Instagram eller med en proffsig systemkamera.

Personliga och kungliga bröllopsfoton

I DT kan vi vidare beskåda lite mer konventionella bröllopsfotografier, inte mindre vackra för det. Och roliga är de framförallt, med både romantiska finurligheter och lite mer klassiska i svartvitt, tagna i skogsgläntor, i smyckade kyrkor, vid vattenbryn och på dalaklädda slupar över vatten och sjö. Det som är roligt med just bröllopet är ju att det är ens egen dag, och då får man faktiskt göra som man vill, vare sig det handlar om att gifta sig på en äng, vid Siljan en februarimorgon eller i en storslagen kyrka i mitten av sommaren då världen runtomkring står i full blom.

Sist men inte minst skriver vi om de bilder som nyligen kommit ut på prinsparet – Carl Philip och Sofia, som i somras valde att knyta det äktenskapliga bandet. På bilderna som vi hittar i en artikel i Aftonbladet kan vi skåda prinsessan Sofia i vit spets med krona, somrig bukett och långt släp samt Carl Philip i brudgumsklädsel med kunglig elegans, tillsammans med brudnäbbar i matchande vita spetsklänningar och tillhörande små buketter.