Dekorera mysigt utomhusbröllop

De flesta bröllopspar i Sverige håller sitt bröllop under sommarens varma månader. Det är då större chans att få fint väder. Dessutom kan du hålla både ditt bröllop och din bröllopsfest utomhus. Med fin, enkel dekorering kan du skapa ett riktigt mysigt utomhusbröllop.

Det är inte mycket som behövs för att skapa ett vackert och mysigt bröllop utomhus. Med enkla detaljer och liten budget kan du skapa en miljö som alla definitivt kommer lägga på minnet. Girlanger, partytält, blommor och lyktor är exempel på detaljer som kommer göra din fest lyckad. Att tänka på när du ska hålla ett utomhusbröllop är att skapa en miljö som är samspelt när det kommer till färger och detaljer. Bestäm dig för en färgkod och ett tema. Vill du ha ett bohemiskt bröllop, ett grekiskt eller ett enkelt sommarbröllop där ingen behöver klä upp sig.

Dekorera vackert utomhus

När du har bestämt vilket tema och vilken färgkod ditt bröllop ska ha kan du börja planera för hur du ska dekorera. Tänk på att inhandla allt från dekorationer till att hyra utemöbler i god tid för att slippa stressa under de sista dagarna inför ditt bröllop. Om du vill ha ett utomhusbröllop i en trädgård finns det massor du kan ordna med för att skapa en mysig stämning. Tänk på att inkludera följande:

  • Lampor
  • Mattor
  • Partytält
  • Stolar
  • Kuddar
  • Lyktor

Ett partytält är bra att ha om det skulle vara dåligt väder på bröllopsdagen. Tänk även på att ha tillräckligt många stolar så att äldre kan sitta ner. Lägg gärna ut mattor på gräset för att skapa en illusion av ett rum och skapa avgränsade ytor. Häng lyktor som lyser upp i kvällsljuset i träden. Häng även ut girlanger, vimplar och flaggor. Det finns många soldrivna ljusgirlanger som du kan hänga fritt mellan träd och stolpar. Andra fina detaljer kan utgöras av drömfångare som skapar en susande känsla i träden. Allt för att få en så romantisk känsla som möjligt för ditt bröllop. Om du håller ditt bröllop utomhus får du inte heller missa att skapa en bröllopsspaljé dekorerad med blommor att gifta dig under.