Dekorativa partytält till bröllopsfesten

I Hälsingland finns det då fantastisk natur och vackra hus att man gärna hoppas på att kunna fira utomhus. Med praktiska partytält bäddar du får både sol och regn, det behöver inte heller bli särskilt dyrt. Dessutom finns det faktiskt riktigt fina att hyra. Du kan anpassa storleken och köpa baldakiner.

När du ska lägga budget för ditt bröllop är det smart att försöka sprida kostnaderna. Lägg därför inte för mycket pengar på något enskilt, till exempel en pampig klänning, utan få en jämnare kostnad på allt. Det mesta går faktiskt att hyra. På www.kikiriki.se kan du välja mellan olika sorters partytält som passar både din fests storlek, antal gäster och din budget. De ger också tips kring hur du kan tänka när du ska beställa tält, hur många du behöver och så vidare. Om du vill få en ännu lyxigare känsla kan du lägga golv. Det blir väldigt fint och gör din bröllopsfest mycket mer dansvänlig!

Sprit ut kostnaderna

I snitt lägger svenska par ungefär 54 000 kronor på ett bröllop, även om det förekommer även det dubbla. Det är både klänning och kuvert till alla gäster som kostar pengar. En brudklänning kan gå på mellan 2 500 och 40 000 kronor, även här med varianter både ovanför och under den angivna siffran. Lägg inte ner oöndigt mycket pengar på en attiralj, utan sprid kostnaderna. Annars står du där med din 3D-klänning men utan pengar till champagne åt alla gäster.

Att tänka praktiskt när det gäller lokal, partytält och annat är det minst lika viktigt att tänka praktiskt vad gäller klädseln. Det tycker i alla fall experten Åsa Bräck:

Även om klädseln är viktig på bröllopsdagen, så får man inte glömma skorna. Och trots att det finns djärva, höga klackar väljer oftast bruden nåt annat.

– Faktiskt är det den tråkigaste skon de flesta väljer med en rejäl bra klack så man ser glad ut hela dagen och inte går och har ont i fötterna, säger Åsa Bräck – sr.se