Bli ditt bästa jag inför bröllopet

Står bröllop för dörren och du vill vara ditt absolut bästa jag när dagen väl kommer? Då finns det en rad knep att ta till för att fräscha upp dig lite extra. Vi berättar hur här.

Bröllopsdagen brukar vara en dag med många leenden, därför kan det vara skönt att ta hand om dina tänder lite extra.

Ett strålande leende

Vill du ha ett strålande leende behöver du faktiskt inte besöka en tandläkare. Med Dentway kan du enkelt och smidigt göra en tandblekning hemma. Om du tycker att det låter som en bra idé, läs mer om Dentway och deras smidiga metod här. Genom att göra tandblekningen själv sparar du också pengar som du kan lägga på andra skönhetsbehandlingar.

En dag att minnas

Kanske är du en av dem som väntat länge på ditt bröllop på grund av pandemin?

“– Jag har inte lyft en lön på ett och ett halvt år för pandemin, på grund av framflyttade bröllop.” säger Maja Ruckman, uthyrare av bröllopslokal.
Då är det skönt att veta att många restriktioner är lyfta nu och det går att bjuda in till fest igen. Efter en lång väntan kanske du vill ta i lite extra inför den stora dagen och till och med boka ett skönhetsingrepp? Var då noga med att boka hos en seriös klinik med utbildad personal eftersom det numer är krav på legitimation om man utför skönhetsbehandlingar såsom fillers och botox.
Andra behandlingar som passar inför bröllopet är till exempel spray tan, manikyr och professionell sminkning. Att gå till en frisör och få frisyren fixad är också något som många gör inför sin stora dag.